Ja pots celebrar a partir d'avui - El Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora - 8 de març - Els convidem a AMPOLLA de VI i COPA de CAVAJa pots celebrar a partir d'avui El Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l'Organització de les Nacions Unides (l'ONU)

Ja pots celebrar a partir d’avui – El Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora – 8 de març – Els convidem a AMPOLLA de VI i COPA de CAVA

Spread the love

Ja pots celebrar a partir d’avui – El Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora – 8 de març – Els convidem a AMPOLLA de VI i COPA de CAVA

El Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l’Organització de les Nacions Unides (l’ONU). És un dia aprofitat tradicionalment per a reivindicar el feminisme denunciant el sexisme. Aquest dia commemora la lluita de les dones per la seva participació, juntament amb els homes, en l’àmbit laboral, i per tant pel dret a la independència econòmica.

La primera celebració va tenir lloc el 19 de març de 1911 a Alemanya, Àustria, Dinamarca i Suïssa, i la seva commemoració s’ha anat estenent, des de llavors, a molts altres estats.

El 1972 l’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar el 1975 Any Internacional de la Dona, i el 1977 va convidar tots els estats a declarar, conforme a les seves tradicions històriques i costums nacionals, un dia com a Dia Internacional pels Drets de la dona i la Pau internacional.